Virtual reality, vaak afgekort tot "VR" voor "Virtual Reality", is een computertechnologie die de gebruiker de illusie geeft in een andere wereld te zijn. Met een server en een virtual reality-headset die in realtime een kunstmatig beeld verzendt, kan de persoon die de headset draagt, bewegen en communiceren met de virtuele omgeving waarin hij zich bevindt.

We hebben veel maatregelen getroffen om een veilige omgeving voor onze klanten en personeel te garanderen.

Onze centra hebben de nodige vergunningen van de bevoegde SPF's en andere meer lokale autoriteiten.

Als u meer details wilt, is hier een lijst van wat we momenteel doen:
- posters met preventie- en hygiënemaatregelen worden opgehangen bij de ingang en in het centrum;
- de operators, die de activiteit begeleiden, worden gebriefd en voorzien van een masker;
- operators desinfecteren hun handen voor en na het desinfecteren van de apparatuur tussen 2 groepen klanten;
- desinfectie van apparatuur wordt uitgevoerd tussen elke groep klanten met gesteriliseerde apparatuur (gels, doekjes, UV-C-desinfectieapparatuur, enz.);
- elke klant krijgt een wegwerpbeschermingsmasker om op te zetten naast het eigen masker;
- herbruikbare maskers worden te koop aangeboden voor het geval klanten die niet hebben;
- hydro-alcoholische geldispensers en papieren wegwerphanddoeken zijn beschikbaar voor zowel klanten als personeel;
- kaarten hebben de voorkeur om voor de activiteit te betalen, en het toetsenbord wordt systematisch gedesinfecteerd als het wordt gebruikt;
- activiteiten zijn alleen toegankelijk op reservatie, waarvoor een groepsbeheerder zijn contactgegevens (naam, voornaam, telefoon en e-mailadres) verstrekt;
- elke groep wordt geplaatst in één of meer kamers van 4;
- elke kamer is apart en biedt plaats aan maximaal 4 personen "uit dezelfde bubbel" (hierover hebben we geen controle en vertrouwen we op de goede trouw van onze klanten);
- er wordt geen "toeschouwer" of publiek toegelaten; alleen directe deelnemers aan de activiteit zullen het centrum kunnen betreden;
- ongebruikte ruimtes worden geventileerd;
- klanten uit verschillende bubbels hebben geen direct contact met elkaar;
- de klantenstroom wordt beheerd (toegangsdeur gesloten en in de open lucht);
- een bezoekrichting is duidelijk aangegeven (markering op de grond afstanden en richtingen)

Niet noodzakelijk ! Bij The VEX selecteren we grotendeels ervaringen die het welzijn van onze klanten niet kunnen beïnvloeden. Het gevoel van zeeziekte of transport ontstaat pas bij het nagenoeg bewegen zonder fysiek te bewegen (bijvoorbeeld: een achtbaanervaring). Dit soort activiteit vertegenwoordigt minder dan 10% van The VEX catalogus. De meest gevoelige activiteiten worden altijd onder uw aandacht gebracht door onze operators, indien van toepassing.

Bij The VEX gebruiken we verschillende state-of-the-art virtual reality headset-technologieën. Op de markt brengen van een aantal van onze attracties onder de naam “VEX Solutions”, volgen en testen onze teams dagelijks de vorderingen op dit gebied om topkwaliteit te kunnen bieden.
Helemaal niet ! Onze activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen die VR wil testen! Ze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, variërend van initiatie tot meer complexe activiteiten, om uw keuze te begeleiden.

De aanbevolen minimumleeftijd is 8 jaar. Waarom ? Simpelweg omdat de headset zich misschien niet aanpast aan de hoofden van de kleintjes en de complexiteit van de ervaringen een zekere behendigheid vereist met de joysticks die de jongsten niet noodzakelijkerwijs hebben. Kinderen onder deze leeftijd zijn altijd welkom, maar het kan zijn dat ze niet ten volle genieten van hun ervaring.

Raadpleeg de beschrijvingen van de attracties waarvan de leeftijdsgrenzen kunnen variëren.

Kinderen onder de 12 jaar moeten worden begeleid door een verantwoordelijke persoon. Minderjarigen ouder dan 12 jaar kunnen alleen komen, maar vallen gedurende de activiteit onder de volledige verantwoordelijkheid van hun ouders.
Ja ! We kunnen de beschikbaarheid van onze kamers niet garanderen voor mensen die zonder reservering arriveren. U kunt reserveren via de site, waarop u een overzicht heeft van de beschikbare slots, of telefonisch door contact op te nemen met het centrum van uw keuze.

Het is altijd beter! We raden aan om 5 minuten van tevoren aan te komen. We kunnen geen volledige speeltijd garanderen voor late aankomsten. Hierdoor kun je ook onze catalogus zelf raadplegen om een idee te krijgen van de game (s) die je gaat maken en zo tijd te besparen voor uitleg.

Niet speciaal. De headsets zijn ontworpen om een grote meerderheid van brillen te accepteren. Sommige grotere sjablonen passen echter niet altijd. Sommige mensen geven ook de voorkeur aan comfort boven bruikbaarheid en nemen ze weg. We raden daarom aan om indien mogelijk contactlenzen te dragen.
Ja, je kunt een kaart kopen voor een heel specifieke ervaring of, als je twijfelt, je kunt het bedrag van je keuze aangeven en we zullen het tijdens de activiteit aftrekken. Kaarten zijn verkrijgbaar in onze centra. Als u er niet kunt komen, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.
Zodra uw kaart is verlopen, wordt deze helaas niet meer geaccepteerd. Het is echter altijd mogelijk om, VOOR de vervaldatum, de geldigheid van je cadeaubon met 6 maanden te verlengen voor een bedrag van 10€.
Het is aan u. Je kamer is gereserveerd voor een bepaalde tijd. Gedurende deze toegewezen tijd beheert u uw activiteit zoals u dat wilt.
Onze aanbevelingen zijn slechts ... aanbevelingen! 😉 Als u de aanbevolen limiet overschrijdt, voelt u zich misschien "te weinig". Het is daarom aan te raden om de speeltijd te verlengen en / of een tweede kamer te reserveren.
We staan niet toe dat bezoekers hun eigen eten / drinken meenemen. Ter plaatse vind je iets om aan te knabbelen en jezelf op te frissen tegen democratische prijzen.
Wij aanvaarden betalingen in contanten, met bankkaart en met kredietkaart.
Ja, we hebben alleen uw factuurgegevens nodig en kunnen deze voor u opschrijven.
Als de headset boven het hoofd kan worden gehouden, kan iedereen genieten van VR in The VEX. Afhankelijk van de moeilijkheid om te verhuizen, zullen sommige van de voorgestelde ervaringen echter beperkt zijn.
Geen probleem dames! Je bent fit en het zal geen probleem zijn voor jou of je baby. Als opstaan je snel vermoeit, kunnen we je zelfs een stoel ter beschikking stellen voor sommige experimenten die niet volledig vrij kunnen bewegen, zodat je zittend kunt spelen.
De mensen die deelnemen aan uw activiteit zullen alleen nog waakzamer moeten zijn en hun speelruimte moeten respecteren. Wees gerust, de kamers zijn geprivatiseerd.
Over het algemeen zullen deze problemen ook bij ons optreden als de persoon tekenen van epilepsie vertoont tijdens het spelen van "klassieke" videogames. Houd er rekening mee dat dit twee schermen zijn die 1,5 cm van de ogen zijn geplaatst, wat de risico's kan vergroten. Merk ook op dat de meeste van onze spellen staand worden gespeeld, wat de schade in een crisis kan verergeren. Als mensen met epilepsie komen spelen en er treedt een aanval op, dan kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor de schade, zowel lichamelijk als materieel.
De visie die u in virtual reality zult hebben, zal vergelijkbaar zijn met de visie die u dagelijks heeft.
Mensen die vatbaar zijn voor claustrofobie kunnen virtual reality beoefenen, maar zullen bepaalde ervaringen moeten vermijden waarin het virtuele universum beperkt is (bijv. Ontsnappingsspel, labyrint, enz.). Bij een aanval is het voldoende om de helm af te zetten, dit duurt maximaal 5 seconden.

Om ervoor te zorgen dat uw ervaring en die van anderen soepel verloopt, accepteren wij geen huisdieren in onze compound.

ANDERE VRAGEN?

Mocht u toch nog vragen hebben, ons team staat tot uw beschikking per e-mail of telefoon, ga naar onze contactpagina.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

U staat op het punt om doorgestuurd te worden naar de reserveringspagina

Kies je centrum:

 

The VEX Louvain-La-Neuve
(Waals-Brabant)

The VEX Mediacité
(Luik)