EEN ACTIEVOLLE FREE-ROAMING ARENA

VEX Arena is de 3.0 virtual reality-ervaring voor iedereen! Duik diep in de actie in spannend virtueel steekspel, allemaal in free-roaming. Verken virtuele omgevingen tot 2500 m² met of tegen je vrienden!

Gewapend met je blasters, strijd je tegen andere spelers in meerdere spelmodi om de kampioen van de arena te worden. Verzamel punten en begin de rangen te beklimmen om de beste VEX Arena-speler ter wereld te worden!

Binnengevallen door hordes zombies, verzamel je gezelschap om de zombie-apocalyps in Death Squad te overleven. Dood zombies, krijg geld, ontgrendel nieuwe gebieden en upgrade je arsenaal in een actievolle ervaring die je niet snel zult vergeten!

In Keukenpaniek!, zul je moeten samenwerken om de bestellingen van de veeleisende klanten voor te bereiden met inachtneming van de deadlines en de instructies van de chef. Maar pas op, de stress loopt snel op en fouten zijn niet toegestaan!

Competitief
30-60 minuten *
3 tot 10 spelers *
Min. 8 jaar

* De duur en het aantal deelnemers is afhankelijk van uw The VEX-centrum. Raadpleeg de boekingspagina van uw centrum voor meer informatie

CYBERCLASH-SERIE

DEATHMATCH

Vecht tegen je tegenstanders, stijg door de rangen en word de kampioen van de arena.

In dit spel is het ieder voor zich, verken de kaart en houd altijd een oogje in het zeil als je bovenaan het klassement wilt blijven.

BOOGSCHIETEN

Sloot je blasters om je pijl en boog uit te rusten! Kijk om je heen, vind je doelwit en probeer je dominantie in de arena te laten gelden.

Deze tactische spelmodus stelt je doel en vaardigheden op de proef. Je kunt maar beter snel zijn als je kampioen van de arena wilt worden.

KONING VAN DE HEUVEL

Kies je skin, vorm een team en leg doelen op de kaart vast. Hoe langer je een doelstelling vasthoudt, hoe meer punten je verzamelt.

Kies tussen bogen of blasters en wees het beste team als de tijd om is. Communicatie en wederzijdse hulp zullen je twee grootste bondgenoten zijn als je de overwinning wilt behalen!

BATTLE ROYALE

De storm nadert je. Blijf in het oog van de storm als je in leven wilt blijven! Wees voorzichtig, want in deze spelmodus is het ieder voor zich. Moge de beste winnen!

Wees de laatste die staat om rondes te winnen. Als je sterft, vecht je een weg door het geestenrijk om je eer te redden!

DEATH SQUAD-SERIE

ARCADE

Ben je klaar om een zombie-apocalyps het hoofd te bieden? De General Speakman heeft je zo snel mogelijk nodig! Beantwoord zijn oproep en bescherm het aangewezen gebied tot de komst van het extractieteam.

Verdien geld door zombies te doden. Gebruik het om gloednieuwe gebieden met betere wapens en voorraden te ontgrendelen. Heb je geluk? Gooi de dobbelstenen bij de magische doos en misschien ontvang je het beste wapen dat beschikbaar is!

OVERLEVING

Dit is het ! Je hebt de taak gekregen om een gebied te beschermen, maar niemand komt je redden. Blijf in leven en overleef zo lang als je kunt!

Zorg er in Survival voor dat niet je hele squadron sterft of dat het SPEL OVER is! Ontgrendel nieuwe gebieden en koop betere uitrusting als je een kans wilt maken tegen de niet aflatende hordes zombies...

KEUKEN PANIEK! SERIE

GESCHIEDENIS

Zet je hoed op, de dienst gaat beginnen! Sluit je aan bij de keuken van Chef François en werk samen met andere koks om de bestellingen van klanten voor te bereiden, voordat ze hun geduld verliezen.

Wandel door de vele keukens van Chef François om de ingrediënten die nodig zijn voor uw bereidingen te verzamelen en te bereiden. Overwin de uitdagingen van Kitchen Panic! om een echte chef te worden!

ZANDBAK

Net als uw klanten heeft u ook een menukaart. Niet om gerechten te bestellen, maar om samen met je keukengenoten de restaurants te kiezen waar je je diensten verricht!

In deze spelmodus ben je vrij om je favoriete keukens te kiezen en vrijelijk van locatie te veranderen, ongeacht of je het vorige niveau haalt of niet. Verken of speel je favoriete verhaalmodusniveaus met volledige vrijheid!

ONEINDIGHEID

Zijn de andere spelmodi te makkelijk en/of te kort? Ben je op zoek naar een uitdaging die een echte chef-kok waardig is? De eindeloze modus stelt je vaardigheden op de proef!

Hier is het restaurant niet van plan te sluiten. Klanten zullen continu stromen en zullen steeds talrijker worden! Houd het tempo zo lang mogelijk vol, maar pas op: 3 mislukte bestellingen en het is voorbij!

ARCADE

Passen de suggesties van Chef François niet bij u? Breng de saus op smaak en kies een moeilijkheidsgraad die is aangepast aan uw niveau: makkelijk, medium of moeilijk.

Selecteer uw moeilijkheidsgraad en ontdek een willekeurig gekozen keuken. Hier markeert alleen de bel het einde van je dienst. Alle fouten zijn toegestaan! Nou... Niet te veel in ieder geval. Je hebt een naam hoog te houden!

ARCADE ZANDBAK

Alles op maat maken van A tot Z? Koken, moeilijkheidsgraad en tijd? Dat is goed, we bieden je hier aan om alles te selecteren zoals je wilt (behalve misschien je teamgenoten...).

Je kunt je favoriete keuken en een geschikte moeilijkheidsgraad kiezen, maar bovendien, net als in de klassieke Arcade-modus, beëindigt alleen de timer je service. U wordt niet langer beïnvloed door uw fouten... of die van anderen!

KRAKEN ISLAND SERIES

CHASSE AU TRÉSOR

Vous aimez la plage, le sable chaud sous vos pieds, sentir les embruns de l’océan sur votre peau ? Alors rejoignez l’équipage, matelots ! Débarquez sur cette plage infestée de squelettes et sortez vos armes !

Ici, pas question de laisser la moindre pièce d’or à ces maudits pirates ! Pendant que vos collecteurs de pièces dernier cri engloutissent les trésors dispersés sur la plage, repoussez l’envahisseur et gagnez le butin !

INVASION

Dans ce mode de jeu, il s’agira de repousser les hordes de squelettes qui tentent d’envahir votre plage. Pas de temps à perdre, chargez vos armes et tirez sur tout ce qui bouge !

Vous aurez l’occasion d’attraper de nouvelles armes et d’en faire bon usage. Un pour tous… Et tous contre les squelettes !

INFINI INVASION

Mais où sont les renforts quand on a besoin d’eux ? Vous protégez la plage mais personne ne vient pour la relève. Survivez tant que vous pouvez aux féroces attaques des squelettes !

Faites face aux squelettes le plus longtemps possibles. Si vous succombez, pas d’inquiétude, l’équipe de sauvetage vous larguera au tout début de la plage pour que vous puissiez repartir de plus belle !

INFINI TRÉSOR

Vos cales ne sont jamais suffisamment pleines à vos yeux ! Vous voulez toujours une plus grande part du trésor, mais attention, la gourmandise est un vilain défaut !

Pas de répit pour les braves, si vous voulez vous enrichir, il va falloir vous mouiller. Tenez la cadence, chargez le plus de trésors que vous pouvez dans vos collecteurs et ramenez l’argent à la maison !

PARTY PLAYLAND

FIESTA SANDBOX

Entrez dans le monde farfelu et inattendu de Party Playland ! Ce jeu vous rappellera l’univers des jeux de sociétés avec ses défis plus fous les uns que les autres.

Accumulez le plus de points possibles pour battre vos amis dans des minis-jeux totalement déjantés.

Une expérience incroyable qui ravira petits et grands, en famille ou entre amis !

FIESTA

Dans ce mode de jeu, il s’agira de découvrir les minis-jeux en mode aléatoire. Vous ne savez jamais ce qui vous attend au prochain tour, mais pas de panique, on peut déjà vous le dire… Que du fun !

Venez vivre avec vos amis un voyage passionnant dans un monde ultra-coloré et réussissez tous les challenges qui vous attendent.

ARCADE

Vous avez trouvé votre mini-jeu préféré ? Alors ne le lâcher plus ! Choisissez votre durée et votre jeu préféré et rendez-vous avec vos amis dans ce monde complètement loufoque.

Marquez le plus de points dans le temps imparti pour battre vos amis et gagner le tournoi !

Vorige postVolgend bericht


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.