EEN ACTIEVOLLE FREE-ROAMING ARENA

VEX Arena is de 3.0 virtual reality-ervaring voor iedereen! Duik diep in de actie in spannend virtueel steekspel, allemaal in free-roaming. Verken virtuele omgevingen tot 2500 m² met of tegen je vrienden!

De beste competitie in virtual reality

Gewapend met je blasters, strijd je tegen andere spelers in meerdere spelmodi om de kampioen van de arena te worden. Verzamel punten en begin de rangen te beklimmen om de beste VEX Arena-speler ter wereld te worden!

Binnengevallen door hordes zombies, verzamel je gezelschap om de zombie-apocalyps in Death Squad te overleven. Dood zombies, krijg geld, ontgrendel nieuwe gebieden en upgrade je arsenaal in een actievolle ervaring die je niet snel zult vergeten!

Competitief
30-60 minuten *
3 tot 10 spelers *
Min. 8 jaar

* De duur en het aantal deelnemers is afhankelijk van uw The VEX-centrum. Raadpleeg de boekingspagina van uw centrum voor meer informatie

CYBERCLASH-SERIE

DEATHMATCH

Vecht tegen je tegenstanders, stijg door de rangen en word de kampioen van de arena.

In dit spel is het ieder voor zich, verken de kaart en houd altijd een oogje in het zeil als je bovenaan het klassement wilt blijven.

BOOGSCHIETEN

Sloot je blasters om je pijl en boog uit te rusten! Kijk om je heen, vind je doelwit en probeer je dominantie in de arena te laten gelden.

Deze tactische spelmodus stelt je doel en vaardigheden op de proef. Je kunt maar beter snel zijn als je kampioen van de arena wilt worden.

KONING VAN DE HEUVEL

Kies je skin, vorm een team en leg doelen op de kaart vast. Hoe langer je een doelstelling vasthoudt, hoe meer punten je verzamelt.

Choisissez entre les arcs ou les blasters et soyez la meilleure équipe à la fin du temps imparti. La communication et l’entraide seront vos deux plus grands alliés si vous voulez prendre la victoire !

BATTLE ROYALE

De storm nadert je. Blijf in het oog van de storm als je in leven wilt blijven! Wees voorzichtig, want in deze spelmodus is het ieder voor zich. Moge de beste winnen!

Wees de laatste die staat om rondes te winnen. Als je sterft, vecht je een weg door het geestenrijk om je eer te redden!

DEATH SQUAD-SERIE

ARCADE

Ben je klaar om een zombie-apocalyps het hoofd te bieden? De General Speakman heeft je zo snel mogelijk nodig! Beantwoord zijn oproep en bescherm het aangewezen gebied tot de komst van het extractieteam.

Verdien geld door zombies te doden. Gebruik het om gloednieuwe gebieden met betere wapens en voorraden te ontgrendelen. Heb je geluk? Gooi de dobbelstenen bij de magische doos en misschien ontvang je het beste wapen dat beschikbaar is!

OVERLEVING

Dit is het ! Je hebt de taak gekregen om een gebied te beschermen, maar niemand komt je redden. Blijf in leven en overleef zo lang als je kunt!

Zorg er in Survival voor dat niet je hele squadron sterft of dat het SPEL OVER is! Ontgrendel nieuwe gebieden en koop betere uitrusting als je een kans wilt maken tegen de niet aflatende hordes zombies...

Vorige postVolgend bericht


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.


* Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.